måndag 28 december 2015

Ingen bra dag för Nanook trots snö!

I natt kom "vinterns" första snö! Yippee!!!
Nanook var så här glad när han kom ut i morse.

TYVÄRR blev det förstås tö och slask nästan direkt så det var väldigt slaskigt, blött och fult resten av dagen. Enligt prognosen skulle det regna ganska mycket i dag men det kom inte så mycket regn och nu har temperaturen faktiskt sjunkit under nollstrecket igen så lite, lite snö dröjer sig kvar! :-)

Efter morgonpromenaden blev Nanook dålig. Han mådde illa och spydde häromdagen men har sedan varit pigg men nu blev han väldigt hängig igen. Han däckade och sov i princip hela dagen. Han kändes lite kall så jag lade på honom en filt.


Sedan lyckades jag få honom upp i sängen och bäddade in honom i filten där. Där låg han i ett par timmar! Han som inte direkt brukar vilja ha en filt över sig och inte heller brukar stanna i sängen speciellt många minuter om man lyckas få honom att gå upp. Det var tydligt att han inte mådde bra! Stackarn, när han har ont i magen eller speciellt när han mår illa så blir han så ynklig, så ynklig... 





Skönt nog så piggnade han till nu framåt kvällen. Under dagen var han väldigt moloken, seg och hängig på promenaderna, orkade inte ens bry sig om snön men nu på sista promenaden var vår Nanook tillbaka igen som vi känner honom. Då var snön rolig!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar